lørdag den 1. september 2018

Sådan bliver du en tjekket zombie


Af: Thomas Arnt
Illustrator: Ane Gudrun
Forlag: Calibat
Sideantal: 60
Originalsprog: Dansk

Er du netop vågnet op med trang til menneskehjerne? Måske forvirret over hvordan du nu skal forholde dig til dig selv og omverdenen? Frygt ej! Der er hjælp at hente.
"Førstehåndsindtrykket er altafgørende. En zombie, der ikke stinker langt væk af kvalmende til, er ikke en specielt imponerende zombie. Derfor vil de følgende afsnit være en slags modeguide til dig, som gerne vil ramme dette års look a la levende død." (Citat fra bogen)
Der er både råd om påklædning, madvaner, datingliv, og make up i denne guide til zombier. Sågar med fine illustrationer. Alle zombier har ret til at vide, hvordan de bliver tjekkede - nu hvor de ligesom er vågnet forvirrede op som uddøde.

Sådan bliver du en tjekket zombie er en skøn, gennemillustreret bog til zombieelskere i alle aldre. DEn er sjov, sproget er flydende og finurligt, og illustrationerne er virkelige gennemførte. De let grove streger og matte farver er alletiders match til den humorfyldte og ret klamme guide. Det hele harmonerer.

Bogen er beskrivende - også i ret vamle detaljer, men det bliver aldrig for meget. Desuden er hver side med råd krydret med en lille fact om zombier, som man fremadrettet kanblære sig lidt med at vide.

Alt i alt en gennemarbejdet bog, der fik mange smil frem under læsningen!

Bogen får 5/5 stjerner: *****

Bonusinfo: Jeg tror, det er den første biblioteksbog, der er anmeldt her på bloggen!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar