Om migJeg hedder Julie og i skrivende stund er jeg 29 år. Jeg er uddannet sygeplejerske og arbejder på en psykiatrisk afdeling for voksne.

Og så er jeg vild med bøger, historier, fortællinger og eventyr. Jeg er også vild med mange andre ting. Min kone Luna, vores katte Noir og Ozzy, chokolade, efterårsfarver, risengrød, dyr, uldsokker - jeg kunne blive ved.

Jeg læser voksen- og ungdomsromaner, realisme, fantasy, lidt SciFi, børnebøger og sågar noget faglitteratur for sjov. Bloggen her opstod, da min søde kone fortalte hvor dejlig en verden det var. Derudover ser jeg det som en motivation for at få læst nogle flere bøger. Det stod lidt sløjt til med hygge-læsning under studiet, men nu hvor jeg er færdiguddannet er det dejligt at kunne læse noget, jeg helt selv har valgt.

Som fuldtidsansat sygeplejerske med skiftende (dag-, aften-, og natte-) vagter kan det nogle gange være svært at finde roen og tiden til at læse. Jeg læser en del på mine fridage, men de dage hvor jeg står op klokken 05.30 og er hjemme igen klokken 15.30 og også skal lave mad, spise, vaske op, i bad og nå at kysse mine kone og mine katte, inden jeg skal i seng igen, kan bøgerne godt forsvinde lidt. Men! Jeg elsker at læse, elsker at forsvinde ind i andre verdener og sætter pris på, at bøgerne er meget mere tilbage i mit liv! Så derfor vil bloggen også blive prioriteret, selvom jeg kan være noget så træt.

Jeg håber, I har lyst til at læse med og lære mig og bøgerne bedre at kende!

Julie the Book Cat

1 kommentar:

  1. Ja, hvem kan ikke li at hygge med et skønne uldsokker kan ikke være mere enig :-)

    SvarSlet