søndag den 13. november 2016

Bogforum 2016 #1Bogforum 2016 var en skøn oplevelse. Det er jo altid dejligt, når der er så mange bogglade mennesker samlet på et sted. Bellacenteret emmede simpelthen bare af bogglæde, nørderi, og spænding. Standende stod der med deres farver og flotte omslag og små skåle med slik,kuglepenne og bogmærker.

Luna og jeg havde et mere tætpakket program i år end sidste år, og på den første dag lagde vi ud med at se og høre Camilla Wandahl tale om det, at være forfatter (her i et overbelyst billede, hvis kvalitet på INGEN måde lever op til den kvalitet Camilla smed på bordet med sit oplæg).Herefter stod den på signering af en bog, vi havde med hjemmefra. Nemlig Stalker af Michella Rasmussen. Hun var supersød og snakkede løs - mens vi stod lidt generte (og måske lidt starstruck) og smilede let akavet.Der var også tid til at se Matilde Trobeck, bedre kendt som Helse Matilde under uret, hvor hun blev interviewet af Ibi Makienok. Matilde er ret inspirerende at lytte til og det er rart med en 'helsepige' der også formår at spise en pose chips uden at træne en time ekstra!
Matildes bog fik vi selvfølgelig også signeret. Den har stået derhjemme længe, så den var også medbragt til dagens forum.


Vi nåede lige at høre det sidste kvarter af Sarah Engell, der fortalte om at skrive YA-romaner med svære og tunge temaer. Jeg ville gerne have hørt hele oplægget, men man må jo desværre vælge til og fra på sådan en dag.Selvfølgelig havde jeg glemt at tag en af Sarahs romaner med, så jeg fik ikke lige en krusedulle i den, men mon ikke jeg får chancen igen en anden dag!?

Luna og jeg tullede lidt rundt og købte et par bøger (som jeg fortæller om i næste indlæg) og tog derefter hjem. Vi bliver begge to meget trætte af store menneskemængder og larm - og selvom det også er, hvad der er så fedt ved Bogforum, så var vi virkelig trætte allerede klokken 15, hvor vi fandt metroen og tog hjem til katten, sofaen, dynen og en lille lur.

1 kommentar:

  1. Michella er nemlig rigtig, rigtig sød. Jeg fik selv købt Stalker på Bogforum, efter at have læst den på Mofibo, men dén historie må man bare eje!

    SvarSlet