tirsdag den 25. oktober 2016

Readathon #3


Det her vil være et helt andet indlæg omkring Readthon, end jeg oprindeligt havde forestillet mig. Jeg elsker Readthon, og normalt har jeg et løbende indlæg, jeg opdaterer under læsedøgnet. Denne gang var mit læsedøgn dog afbrudt af arbejde. Derudover var Luna syg, og jeg stadig på penicillin efter en gang lungebetændelse.

Om lørdagen læste jeg omkring 150 sider mens Luna så Den Store Bagedyst. Vi hyggede med slik, chokolade og kaffe. Klokken var dog ikke meget mere end 22, da jeg ramte hovedpuden.

Om søndagen skulle jeg både nå at handle og i bad, inden jeg skulle videre klokken 14. Heldigvis nåede jeg at læse den roman færdig, jeg havde planlagt at læse. Jeg havde håbet, jeg kunne nå en bog mere - men pludselige ændringer i arbejdstider og sygdom gjorde, at jeg i år kun nåede en bog.

Til gengæld fik jeg fulgt rigtig meget med hos jer andre - og sikke en fornøjelse! I var supergode til at dele blogindlæg, instagrambilleder og facebookopdateringer. Tak for, jeg måtte følge med!


Dette år læste jeg I Månens Skygge af Pernille Eyeby. En roman om hekse, magi og forbudt kærlighed. Den var velskrevet, men historien manglede et godt twist eller et større "point of no return" end jeg synes, der var. Det var en lidt flad historie, hvor tingene var "god, skidt, værre, rigtig slemt, men godt til sidst" uden nogle overraskelser undervejs. Hvilket var rigtig synd, da jeg syntes godt om selve rammen for fortællingen og temaerne.
Jeg har derfor valgt at give bogen 3/5 stjerner: ***.

1 kommentar:

  1. Jeg hørte først om Deweys readathon en dag eller to inden det fandt sted, og havde selvfølgelig straks lyst til at være med, men havde desværre andre planer, så jeg måtte udsætte det til næste gang. Men fedt at du trods alt fik læst en bog og hygget dig, og også fik den søvn, du havde brug for. Det er jo ikke meningen man skal gå ned over det :)

    SvarSlet