søndag den 3. juni 2018

Bøger jeg ønsker mig #2


Måske det skal gå hen og blive en vane - at skrive blogindlæg om bøger jeg ønsker mig, når jeg er på rolige nattevagter. Der gælder jo om at udnytte tiden optimalt, ikke?

Anyways. Her er endnu en portion bøger, jeg ønsker mig. Alle links fører til Saxo.com. Jeg har ikke noget samarbejde med dem, men det er her, jeg ofte selv finder bøger.
________________________________________________________________________Suicide Squad vol. 1 af Adam Glass, illustreret af Federico Dallochio. Jeg er virkelig glad for filmen. Og vil gerne læse flere superhelte-tema tegneserier.Mærket for livet af Emilie Schepp er en krimi, jeg gerne vil læse. Jeg er begyndt at læse langt flere krimier, og denne er bestemt på ønskelisten.


Little Mermaid and Other Fairy Tales af H.C Andersen. Er den ikke fin, denne udgave fra Barnes and Noble? Den passer ind til de andre klassikere hjemme på hylden.

Akut Psykiatri af diverse forfattere. Den ser måske lidt tung ud - og det er den nok også for de fleste. Men det er jo præsis det, jeg arbejder med. Og jeg vil gerne gøre mig klogere hele tiden.


Har I nogle gode bogønsker?Ingen kommentarer:

Send en kommentar